• DivMagic | Dokumentacioni DivMagic

DivMagic | Dokumentacioni DivMagic

Dokumentacioni për zgjerimin DivMagic

Kopjoni çdo stil nga çdo faqe interneti dhe ngjisni atë në projektin tuaj

Ju mund të merrni klasa të rregullta CSS ose Tailwind CSS

Fillimi

Filloni duke instaluar DivMagic

Chrome: Instaloni për Chrome
Firefox: Instaloni për Firefox

Versioni i Chrome funksionon në Chrome, Edge, Brave dhe shfletues të tjerë të bazuar në Chromium.

Shihni në veprim

Transformimi i plotë i Hacker News në Tailwind CSS me një klik

Klikoni për të parëKlikoni për të parë

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.