Blog DivMagic

Shikoni lajmet më të fundit nga blogu ynë

Neni12 min lexim

Tailwind CSS - Ndërtoni uebsajte moderne shpejt pa lënë HTML-në tuaj

Ndërtimi i faqeve të internetit është i vështirë. Ju duhet të shkruani shumë CSS dhe është e lehtë të bëni gabime. Tailwind CSS është një kornizë CSS e parë e shërbimeve që ju lejon të ndërtoni dizajne të personalizuara pa lënë kurrë HTML-në tuaj.

Neni4 min lexim

Praktikat më të mira të Tailwind - Udhëzuesi përfundimtar për Tailwind CSS

Kur bëhet fjalë për zbatimin e CSS-së së parë të shërbimeve, Tailwind CSS është bërë një zgjidhje e përshtatshme për shumë zhvillues. Është thelbësore të kuptohen dhe zbatohen praktikat më të mira të Tailwind CSS.

Neni2 min lexim

Prezantimi i DivMagic - shoqëruesi juaj përfundimtar i zhvillimit të ueb-it

Kopjoni çdo stil nga çdo faqe interneti dhe ngjisni atë në projektin tuaj. Nuk do të keni nevojë të mendoni më kurrë për dizajnin.

Dëshironi të qëndroni të përditësuar?
Bashkohuni me listën e emaileve të DivMagic!

Bëhu i pari që di për lajmet, veçoritë e reja dhe më shumë!

Çregjistrohu në çdo kohë. Nuk ka spam.

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.