DivMagic DevTools

Mund të hyni në DivMagic drejtpërdrejt nga mjetet e zhvillimit të shfletuesit tuaj. Ky seksion do t'ju udhëzojë se si ta përdorni këtë veçori.

Si të përdorni DivMagic me DevTools

 • Hapni Developer Console:

  Navigoni në konsolën e zhvilluesit të shfletuesit tuaj duke klikuar me të djathtën në faqen tuaj dhe duke zgjedhur 'Inspect' ose thjesht duke përdorur shkurtoren

 • Gjeni skedën DivMagic:

  Pasi të hyni në tastierën e zhvilluesit, gjeni skedën "DivMagic" që ndodhet pranë skedave të tjera si "Elementet", "Konsola", etj.

 • Zgjidhni një Element:

  Navigoni te faqja e internetit nga e cila dëshironi të kopjoni dhe përdorni skedën DivMagic në veglat e devijimit për të zgjedhur dhe kapur çdo element të dëshiruar.

 • Kopjo dhe konverto:

  Pasi të zgjidhet një element, mund të kopjoni stilet e tij, ta transformoni atë në kod CSS të ripërdorshëm, Tailwind CSS, React ose JSX dhe më shumë – të gjitha nga DevTools.

Nëse skeda DevTools nuk shfaqet në shfletuesin tuaj, sigurohuni që e keni aktivizuar atë nga dritarja kërcyese dhe hapni një skedë të re dhe provoni përsëri.

Përditësimi i lejeve
Me shtimin e DevTools, ne kemi përditësuar lejet shtesë. Kjo e lejon shtesën të shtojë panelin DevTools pa probleme në të gjitha sajtet e internetit që vizitoni dhe nëpër skeda të shumta.

⚠️ shënim
Kur aktivizoni panelin DevTools nga dritarja kërcyese e shtesës, Chrome dhe Firefox do të shfaqin një paralajmërim që thotë se shtesa mund 'të lexojë dhe të ndryshojë të gjitha të dhënat tuaja në faqet e internetit që vizitoni'. Ndërsa formulimi është alarmant, ju sigurojmë se:

Qasja minimale e të dhënave: Ne aksesojmë vetëm minimumin e të dhënave të kërkuara për t'ju ofruar shërbimin DivMagic.

Siguria e të dhënave: Të gjitha të dhënat e aksesuara nga ekstensioni mbeten në kompjuterin tuaj lokal dhe nuk dërgohen në asnjë server të jashtëm. Elementet që kopjoni gjenerohen në pajisjen tuaj dhe nuk dërgohen në asnjë server.

Privatësia Së pari: Ne jemi të përkushtuar të ruajmë privatësinë dhe sigurinë tuaj. Për më shumë detaje, mund të shikoni Politikën tonë të Privatësisë.

Ne e vlerësojmë mirëkuptimin dhe besimin tuaj. Nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes.

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.