divmagic DivMagic

Kopjoni dizajnin nga çdo faqe interneti

Një shtesë e shfletuesit që ju lejon të kopjoni kodin e çdo elementi të faqes në internet me një klik

Përdorur nga

Ethan GloverJeff WilliamsMichael HoffmanWill BowmanBrianKurt Lekanger

+ qindra zhvillues të tjerë!

Përdoret nga zhvilluesit në

Ulni ndjeshëm kohën tuaj të zhvillimit

Shpejt dhe Lehtë

Kopjoni stil me një klik

Mos humbisni më kohë duke menduar për dizajnin.

Kopjoni gjithçka me një klik në sekonda. Edhe faqet e internetit të plota.

Tailwind CSS

Konvertoni çdo komponent në Tailwind CSS

Ju mund të merrni çdo seksion që kopjoni si një komponent Tailwind CSS (edhe nëse faqja e internetit nuk përdor Tailwind CSS)

React/JSX

Konvertoni çdo komponent në JSX

Ju mund të merrni çdo seksion që kopjoni si një komponent React/JSX

Merrni kodin e çdo elementi në çdo faqe interneti

Ju mund të merrni kodin HTML/CSS të çdo elementi në çdo faqe interneti.

Me një klikim, mund të kopjoni kodin e çdo elementi në çdo faqe interneti.

Ju gjithashtu mund të kopjoni faqet e plota me një klikim nëse dëshironi.

Media Query Mbështetje (reaguese)

Ju mund të kopjoni pyetjen mediatike të elementit që po kopjoni.

Kjo do ta bëjë stilin e kopjuar të përgjegjshëm.

Konvertoni CSS në Tailwind CSS

Ju mund të konvertoni çdo kod CSS në Tailwind CSS.

Faqja e internetit nga e cila po kopjoni nuk ka nevojë të përdorë Tailwind CSS.

DivMagic do të konvertojë çdo kod CSS në Tailwind CSS (madje edhe ngjyrat!)

Kopjoni kodin përmes iframes

Mund të kopjoni kodin nga iframes.

Disa faqe interneti vendosin përmbajtje në iframes për t'ju parandaluar ta kopjoni atë. DivMagic mund të kopjojë kodin përmes iframes.

DevTools Integrimi

Përdorni DivMagic direkt nga mjetet e zhvillimit të shfletuesit tuaj

Ju mund të përdorni fuqinë e DivMagic pa shfaqur kurrë shtesën

Transformoni dhe kapni elementët e uebit në komponentë të ripërdorshëm, të gjitha duke qëndruar brenda konsolës së zhvilluesit tuaj.

Konvertoni çdo komponent në React/JSX

Ju mund të konvertoni çdo komponent në JSX.

Ju mund të merrni çdo seksion që kopjoni si një komponent React/JSX. Nuk ka nevojë të kontrolloni kodin.

Edhe nëse faqja e internetit nuk përdor React.

DivMagic Studio Integrimi

Mund ta eksportoni elementin e kopjuar në DivMagic Studio.

Kjo do t'ju lejojë të modifikoni elementin dhe të bëni ndryshime në të me lehtësi.

Ju mund t'i ruani komponentët tuaj në DivMagic Studio dhe t'i vizitoni ato në çdo kohë.

I
dashur
nga
zhvilluesit
dhe
projektuesit

Çmimet

Punon në çdo faqe interneti

Në dispozicion për Chrome dhe Firefox

Politika e plotë e rimbursimit
Përdoret nga +1000 zhvillues
Mbështetje e përkushtuar dhe e shpejtë
Përditësime të vazhdueshme dhe veçori të reja

Mujore

$16/muaj

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

vjetore

$96/vit

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Ruaj - 6 muaj falas

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

🎁 Zbritje e kufizuar

Pagesë një herë

Më popullorja
$300
$200

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Qasja gjatë gjithë jetës

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë bën DivMagic?

DivMagic ju lejon të kopjoni, konvertoni dhe përdorni me lehtësi elementët e uebit. Është një mjet i gjithanshëm që konverton HTML dhe CSS në disa formate, duke përfshirë Inline CSS, External CSS, Local CSS dhe Tailwind CSS.

Mund të kopjoni çdo element nga çdo faqe interneti si një komponent i ripërdorshëm dhe ta ngjisni direkt në bazën tuaj të kodit.

Si ta përdor?

Së pari, instaloni shtesën DivMagic. Navigoni në çdo faqe interneti dhe klikoni në ikonën e shtesës. Pastaj, zgjidhni çdo element në faqe. Kodi - në formatin tuaj të zgjedhur - do të kopjohet dhe do të jetë gati për t'u ngjitur në projektin tuaj.

Mund të shikoni videon demo për të parë se si funksionon

Cilët janë shfletuesit e mbështetur?

Mund të merrni shtesën për Chrome dhe Firefox.

Shtesa e Chrome funksionon në të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave dhe Edge.

Cila është politika e rimbursimit?

Nëse nuk jeni të kënaqur me DivMagic, na dërgoni një email brenda 30 ditëve nga blerja juaj dhe ne do t'jua kthejmë paratë, pa pyetje.

support@divmagic.com

Si mund ta modifikoj abonimin tim?

Ju mund ta modifikoni abonimin tuaj duke shkuar në portalin e klientit.
Portali i Klientit

A funksionon në të gjitha faqet e internetit?

Po. Ai do të kopjojë çdo element nga çdo faqe interneti, duke e kthyer atë në formatin tuaj të zgjedhur. Ju madje mund të kopjoni elementë që mbrohen nga një iframe.

Faqja e internetit që po kopjoni mund të ndërtohet me çdo kornizë, DivMagic do të funksionojë në të gjitha.

Megjithëse janë të rralla, disa elementë mund të mos kopjojnë në mënyrë të përsosur - nëse hasni, ju lutemi na raportoni ato.

Edhe nëse elementi nuk është kopjuar saktë, mund të përdorni kodin e kopjuar si pikënisje dhe të bëni ndryshime në të.

A funksionon konvertimi i Tailwind CSS në të gjitha faqet e internetit?

Po. Faqja e internetit që po kopjoni mund të ndërtohet me çdo kornizë, DivMagic do të funksionojë në të gjitha.

Faqja e internetit nuk ka nevojë të ndërtohet me Tailwind CSS, DivMagic do ta konvertojë CSS në Tailwind CSS për ju.

Cilat janë kufizimet?

Kufizimi më i madh janë faqet e internetit që përdorin JavaScript për të modifikuar shfaqjen e përmbajtjes së faqes. Në raste të tilla, kodi i kopjuar mund të mos jetë i saktë. Nëse gjeni ndonjë element të tillë, ju lutemi na raportoni.

Edhe nëse elementi nuk është kopjuar saktë, mund të përdorni kodin e kopjuar si pikënisje dhe të bëni ndryshime në të.

Sa shpesh ka një përditësim për DivMagic?

DivMagic përditësohet rregullisht. Ne po shtojmë vazhdimisht veçori të reja dhe po përmirësojmë ato ekzistuese.

Ne lëshojmë një përditësim çdo 1-2 javë. Shikoni Ndryshimet tona për një listë të të gjitha përditësimeve.

Ndryshim

Dëshironi të qëndroni të përditësuar?
Bashkohuni me listën e emaileve të DivMagic!

Bëhu i pari që di për lajmet, veçoritë e reja dhe më shumë!

Çregjistrohu në çdo kohë. Nuk ka spam.

DivMagic - Copy design from any website | Product Hunt

© 2023 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.