Ndryshim

Të gjitha shtesat dhe përmirësimet më të fundit që kemi bërë në DivMagic

14 maj 2024

Ndërfaqja e re, përmirësime dhe rregullime të gabimeve

UI e re për shtesën
Ne kemi përditësuar ndërfaqen e përdoruesit të shtesës për ta bërë atë më miqësore për përdoruesit.

U shtua veçoria e kopjimit të faqes së plotë
Tani mund të kopjoni faqet e plota me një klik
8 prill 2024
U shtua një mjet i ri në kutinë e veglave: Mjeti i pamjes së ekranit
Tani mund të merrni pamje nga çdo faqe interneti dhe t'i shkarkoni drejtpërdrejt ato
8 prill 2024

Rregullime të gabimeve


Rregulloi një gabim ku disa pamje paraprake nuk shfaqeshin saktë në bibliotekën e komponentëve

16 prill 2024

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësoi gjenerimin e pamjes paraprake të komponentëve të ruajtur. Disa komponentë nuk po e shfaqnin saktë pamjen paraprake.

Rregulloi një defekt ku butoni Save Component nuk funksiononte.

Ne jemi të vetëdijshëm se, ndërsa shtohen më shumë veçori, zgjerimi mund të ngadalësohet. Ne jemi duke punuar në përmirësimin e performancës së zgjerimit.

8 prill 2024

Veçori dhe përmirësime të reja

Ky version përfshin një veçori të re: Pamjet paraprake në Bibliotekën e Komponentit

Tani mund të shihni pamjet paraprake të komponentëve tuaj të ruajtur në Bibliotekën e Komponentit.
Ju gjithashtu mund të shkoni te paneli juaj i kontrollit direkt nga shtesa.

8 prill 2024

Përmirësimet


Përmirësoi performancën e shtesës

31 mars 2024

Veçori e re

Ky version përfshin një veçori të re: Biblioteka e Komponentit

Tani mund t'i ruani elementet tuaja të kopjuara në Bibliotekën e Komponentit. Kjo do t'ju lejojë të përdorni përbërësit tuaj të ruajtur në çdo kohë.
Ju gjithashtu mund të ndani komponentët tuaj me të tjerët duke ndarë lidhjen Studio.

Ju gjithashtu mund të eksportoni komponentët tuaj në DivMagic Studio direkt nga Biblioteka e Komponentëve.31 mars 2024

15 mars 2024

Karakteristikat dhe përmirësimet e reja

Ky version përfshin tre veçori të reja: Mjet i ri për kutinë e veglave, opsione të reja kopjimi dhe plotësimi automatik për modalitetin e redaktimit

Thrash Tool for Toolbox
Thras Tool do t'ju lejojë të fshehni ose fshini elementë nga faqja e internetit.

Opsione të reja kopjimi
Tani mund të kopjoni veçmas HTML dhe CSS.
Ju gjithashtu mund të merrni kodin HTML dhe CSS të kopjuar me atributet, klasat dhe ID-të origjinale HTML.

Plotësimi automatik për modalitetin e redaktimit
Auto-Complete do të sugjerojë vetitë dhe vlerat më të zakonshme të CSS ndërsa shkruani.

Përmirësimet

 • U shtua një opsion për të eksportuar kodin në DivMagic Studio direkt nga "Opsionet e kopjimit".
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar

2 mars 2024

Veçori e re

U shtua një mjet i ri në kutinë e veglave: Zgjedhësi i ngjyrave

Tani mund të kopjoni ngjyrat nga çdo faqe interneti dhe t'i përdorni ato drejtpërdrejt në projektet tuaja
Për momentin, kjo është e disponueshme vetëm në shtesën e Chrome. Ne po punojmë për ta shtuar këtë veçori edhe në shtesën e Firefox-it.

26 shkurt 2024

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim ku disa stile CSS nuk ishin kopjuar saktë
 • Rregulloi një gabim ku stili i kopjuar nuk përgjigjej nëse elementi kopjohej nga një iframe
 • Faleminderit të gjithëve që po raportoni defekte dhe probleme! Po punohet për t'i rregulluar sa më shpejt.

24 shkurt 2024

Karakteristikat dhe përmirësimet e reja

Nëse shtesa nuk reagon pas përditësimit automatik, çinstaloni dhe riinstaloni shtesën nga Dyqani i Uebit i Chrome ose Shtesat Firefox.

Ky version përfshin shumë veçori të reja: Kutia e veglave, Redaktori i drejtpërdrejtë, Faqja e opsioneve, Menyja e kontekstit

Toolbox do të përfshijë të gjitha mjetet që do t'ju nevojiten për zhvillimin e uebit në një vend. Kopjimi i shkronjave, zgjedhësi i ngjyrave, shikuesi i rrjetit, korrigjuesi dhe më shumë.

Redaktori i drejtpërdrejtë do t'ju lejojë të redaktoni elementin e kopjuar drejtpërdrejt në shfletues. Mund të bëni ndryshime në element dhe t'i shihni ndryshimet drejtpërdrejt.

Faqja e opsioneve do t'ju lejojë të personalizoni cilësimet e shtesës. Mund të ndryshoni cilësimet e paracaktuara dhe të vendosni preferencat tuaja.

Menyja e kontekstit do t'ju lejojë të përdorni DivMagic direkt nga menyja e klikuar me të djathtën. Mund të kopjoni elementë ose të hapni kutinë e veglave direkt nga menyja e kontekstit.

Kutia e veglave
Kutia e veglave përfshin modalitetin e inspektimit, kopjimin e shkronjave dhe shikuesin e rrjetit. Ne do të shtojmë më shumë mjete në kutinë e veglave në të ardhmen.Kutia e veglave

Redaktues i drejtpërdrejtë
Redaktori i drejtpërdrejtë do t'ju lejojë të redaktoni elementin e kopjuar drejtpërdrejt në shfletues. Mund të bëni ndryshime në element dhe t'i shihni ndryshimet drejtpërdrejt. Kjo do ta bëjë më të lehtë kryerjen e ndryshimeve në elementin e kopjuar.Redaktues i drejtpërdrejtë

Faqja e opsioneve
Faqja e opsioneve do t'ju lejojë të personalizoni cilësimet e shtesës. Mund të ndryshoni cilësimet e paracaktuara dhe të vendosni preferencat tuaja.Faqja e opsioneve

Menyja e kontekstit
Menyja e kontekstit do t'ju lejojë të përdorni DivMagic direkt nga menyja e klikuar me të djathtën. Tani për tani ka dy opsione: Copy Element dhe Launch Toolbox.Menyja e kontekstit

20 dhjetor 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin një panel kontrolli të përditësuar për modalitetin e kopjimit

Tani mund të zgjidhni gamën e detajeve që dëshironi të kopjoni kur kopjoni një element.

Ne do të shtojmë më shumë opsione në modalitetin e kopjimit për t'ju dhënë më shumë kontroll mbi elementin e kopjuar.20 dhjetor 2023

Përmirësimet

 • Shpejtësia e përmirësuar e konvertimit
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim ku atributet e panevojshme CSS u përfshinë në dalje
 • Rregulloi një defekt ku paneli DivMagic nuk ishte i dukshëm në disa faqe interneti
Faleminderit të gjithëve që po raportoni defekte dhe probleme! Po punohet për t'i rregulluar sa më shpejt.

2 dhjetor 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin përmirësime në reagimin e stilit të kopjuar.

Ne kemi bërë gjithashtu përmirësime në kodin e optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e prodhimit.

Përmirësimet

 • Konvertimi i përmirësuar i rrjedhës së uebit
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim ku atributet e panevojshme CSS ishin përfshirë në dalje
Faleminderit të gjithëve që po raportoni defekte dhe probleme! Po punohet për t'i rregulluar sa më shpejt.

15 nëntor 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin një veçori të re: Eksporto në DivMagic Studio

Tani mund ta eksportoni elementin e kopjuar në DivMagic Studio. Kjo do t'ju lejojë të modifikoni elementin dhe të bëni ndryshime në të në DivMagic Studio.Përmirësimet

 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim ku atributet e panevojshme CSS u përfshinë në dalje

4 nëntor 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin një veçori të re: Fshehja automatike e dritares kërcyese

Kur aktivizoni Fshehjen automatike të dritares kërcyese nga cilësimet e dritares kërcyese, dritarja kërcyese e shtesës do të zhduket automatikisht kur të largoni miun nga dritarja kërcyese.

Kjo do ta bëjë më të shpejtë kopjimin e elementeve sepse nuk do t'ju duhet të mbyllni dritaren kërcyese duke klikuar manualisht.
Fshih automatikisht dritaren kërcyese4 nëntor 2023
Ky version përfshin gjithashtu ndryshime për vendndodhjen e cilësimeve. Formatet e komponentëve dhe stileve janë zhvendosur në kontrolluesin e kopjimit.
4 nëntor 20234 nëntor 2023

Ne kemi hequr gjithashtu opsionin Detect Background Color. Ai është aktivizuar si parazgjedhje tani.

Përmirësimet

 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Integrimi i përmirësuar i DevTools për të trajtuar shumë skeda të hapura

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt ku opsionet nuk u ruajtën siç duhet

20 tetor 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin një veçori të re: Media Query CSS

Tani mund të kopjoni pyetjen mediatike të elementit që po kopjoni. Kjo do ta bëjë stilin e kopjuar të përgjegjshëm.
Për informacion të detajuar, ju lutemi shikoni dokumentacionin në Media Query CSS Media Query

Ky version përfshin gjithashtu një ndryshim të ri. Butoni "Kopjo faqen e plotë" është hequr. Mund të kopjoni ende faqe të plota duke zgjedhur elementin e trupit.
20 tetor 202320 tetor 2023

Përmirësimet

 • Bëra përmirësime në kopjimin e stilit për të hequr stilet e panevojshme
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Integrimi i përmirësuar i DevTools për të kopjuar stilet më shpejt

Rregullime të gabimeve

 • Rregulluar gabimet që lidhen me kopjimin e elementeve absolute dhe relative

12 tetor 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Ky version përfshin dy veçori të reja: Modaliteti i Kopjimit dhe Zgjedhja e Elementit Prindër/Fëmijë

Modaliteti i kopjimit do t'ju lejojë të rregulloni gamën e detajeve që merrni kur kopjoni një element.
Ju lutemi shikoni dokumentacionin për më shumë informacion rreth Modalitetit të Kopjimit. Modaliteti i kopjimit

Zgjedhja e elementit prind/fëmijë do t'ju lejojë të kaloni midis elementeve prind dhe fëmijë të elementit që po kopjoni.
12 tetor 2023

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Mbulim i përmirësuar i klasës Tailwind CSS
 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e stilit të kopjuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në llogaritjen e pozicionit të elementit
 • Rregulloi një defekt në llogaritjen e madhësisë së elementit

20 shtator 2023

Veçori të reja dhe rregullime të gabimeve

DivMagic DevTools është lëshuar! Tani mund të përdorni DivMagic direkt nga DevTools pa e hapur shtesën.

Ju mund të kopjoni elementë drejtpërdrejt nga DevTools.

Zgjidhni një element duke e inspektuar dhe shkoni te Paneli DivMagic DevTools, klikoni Kopjo dhe elementi do të kopjohet.

Për më shumë informacion, ju lutemi shikoni dokumentacionin rreth DivMagic DevTools.
Dokumentacioni i DivMagic DevTools
Përditësimi i lejeve
Me shtimin e DevTools, ne kemi përditësuar lejet e shtesës. Kjo e lejon shtesën të shtojë panelin DevTools pa probleme në të gjitha faqet e internetit që vizitoni dhe nëpër skeda të shumta.

⚠️ shënim
Kur përditësohen në këtë version, Chrome dhe Firefox do të shfaqin një paralajmërim që thotë se shtesa mund 'të lexojë dhe të ndryshojë të gjitha të dhënat tuaja në faqet e internetit që vizitoni'. Ndërsa formulimi është alarmant, ju sigurojmë se:

Qasja minimale e të dhënave: Ne aksesojmë vetëm minimumin e të dhënave të kërkuara për t'ju ofruar shërbimin DivMagic.

Siguria e të dhënave: Të gjitha të dhënat e aksesuara nga ekstensioni mbeten në kompjuterin tuaj lokal dhe nuk dërgohen në asnjë server të jashtëm. Elementet që kopjoni gjenerohen në pajisjen tuaj dhe nuk dërgohen në asnjë server.

Privatësia Së pari: Ne jemi të përkushtuar të ruajmë privatësinë dhe sigurinë tuaj. Për më shumë detaje, mund të shikoni Politikën tonë të Privatësisë.

Ne e vlerësojmë mirëkuptimin dhe besimin tuaj. Nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes.
20 shtator 2023

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt ku cilësimet e konvertimit nuk u ruajtën

31 korrik 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Kopjimi i përmirësuar i paraqitjes së rrjetit
 • Mbulim i përmirësuar i klasës Tailwind CSS
 • Përmirësoi Reactmin e stilit të kopjuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në kopjimin e elementit absolut
 • Rregulloi një defekt në kopjimin e turbullimit të sfondit

20 korrik 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në zbulimin e sfondit

18 korrik 2023

Veçori të reja dhe përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Tani mund të zbuloni sfondin e elementit që po kopjoni me veçorinë e re "Zbulimi i sfondit".

Kjo veçori do të zbulojë sfondin e elementit përmes prindit. Sidomos në sfonde të errëta, do të jetë shumë e dobishme.

Për informacion të detajuar, ju lutemi shikoni dokumentacionin në Detect Background
Zbulimi i sfondit18 korrik 2023

Përmirësimet

 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e komponentëve të kopjuar
 • Elementët SVG të përditësuar për të përdorur "currentColor" kur është e mundur për t'i bërë më të lehtë për t'u personalizuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes CSS

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në llogaritjen e lartësisë dhe gjerësisë

12 korrik 2023

Veçori dhe përmirësime të reja

Tani mund të kopjoni faqe të plota me veçorinë e re "Kopjo faqen e plotë".

Ai do të kopjojë faqen e plotë me të gjitha stilet dhe do ta konvertojë në formatin e zgjedhjes suaj.

Për informacion të detajuar, ju lutemi shikoni dokumentacionin.
Dokumentacioni12 korrik 2023

Përmirësimet

 • Përgjegjshmëri e përmirësuar e komponentëve të kopjuar
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes CSS

3 korrik 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Kopjimi i përmirësuar i stilit iframe
 • Konvertimi i përmirësuar i kufirit
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim në konvertimin JSX
 • Rregulloi një defekt në llogaritjen e rrezes së kufirit

25 qershor 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Konvertimi i përmirësuar i kufirit
 • Logjika e përditësuar e madhësisë së shkronjave
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në mbushjen dhe konvertimin e marzhit

12 qershor 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes
 • Konvertimi i përmirësuar i listës
 • Konvertimi i përmirësuar i tabelës

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një defekt në konvertimin e rrjetit

6 qershor 2023

Veçori dhe përmirësime të reja

Tani mund ta konvertoni të kopjuar në CSS. Kjo është një veçori shumë e kërkuar dhe ne jemi të ngazëllyer ta lëshojmë atë!

Kjo do t'ju lejojë të punoni me lehtësi në projektet tuaja.

Për dallimet midis Formateve të Stileve, ju lutemi shikoni dokumentacionin
Dokumentacioni6 qershor 2023

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes së Tailwind CSS
 • Konvertimi i përmirësuar i listës
 • Konvertimi i përmirësuar i rrjetit

27 maj 2023

Përmirësime dhe rregullime të gabimeve

Përmirësimet

 • Shtoi një shkurtore të tastierës për të kopjuar kodin Tailwind CSS. Mund të shtypni 'D' për të kopjuar elementin.
 • Konvertimi i përmirësuar SVG
 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes së Tailwind CSS

Rregullime të gabimeve

 • Rregulloi një gabim në konvertimin JSX ku dalja do të përfshinte vargun e pasaktë
 • Faleminderit të gjithëve që po raportoni defekte dhe probleme! Po punohet për t'i rregulluar sa më shpejt.

18 maj 2023

Veçori dhe përmirësime të reja

Tani mund ta konvertoni HTML-në e kopjuar në JSX! Kjo është një veçori shumë e kërkuar dhe ne jemi të ngazëllyer për ta lëshuar atë.

Kjo do t'ju lejojë të punoni me lehtësi në projektet tuaja NextJS ose React.

18 maj 2023

Përmirësimet

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes së Tailwind CSS

14 maj 2023

Publikimi i Firefox-it 🦊

DivMagic është lëshuar në Firefox! Tani mund të përdorni DivMagic në Firefox dhe Chrome.

Mund të shkarkoni DivMagic për Firefox këtu: Firefox

12 maj 2023

Përmirësimet

DivMagic është instaluar mbi 100 herë në 2 ditët e fundit! Faleminderit për interesimin dhe të gjitha komentet.

Ne po nxjerrim një version të ri me përmirësime dhe rregullime të gabimeve.

 • Kodi i përmirësuar i optimizimit të stilit për të zvogëluar madhësinë e daljes së Tailwind CSS
 • Konvertimi i përmirësuar SVG
 • Përmirësimi i mbështetjes kufitare
 • U shtua mbështetje për imazhin e sfondit
 • U shtua një paralajmërim për iFrames (Aktualisht DivMagic nuk funksionon në iFrames)
 • Rregulloi një defekt ku ngjyrat e sfondit nuk u aplikuan

9 maj 2023

🚀 Nisja e DivMagic!

Sapo lançuam DivMagic! Versioni fillestar i DivMagic tani është i drejtpërdrejtë dhe gati për t'u përdorur. Ne jemi të ngazëllyer për të parë se çfarë mendoni!

 • Kopjoni dhe konvertoni çdo element në Tailwind CSS
 • Ngjyrat konvertohen në ngjyrat Tailwind CSS

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.