Brian
Brian

Themeluesi i DivMagic

9 maj 2023

Prezantimi i DivMagic - shoqëruesi juaj përfundimtar i zhvillimit të ueb-it

Image 0

Nuk do të keni nevojë të mendoni më kurrë për dizajnin.

Si? Ju mund të pyesni. Epo, le të zhytemi.

Unë kam qenë një sipërmarrës i vetëm për një kohë. Unë kam ndërtuar shumë faqe interneti dhe aplikacione dhe gjithmonë kam pasur probleme me dizajnin.

Unë nuk jam projektues dhe nuk kam buxhet për të punësuar një të tillë. Jam përpjekur të mësoj dizajn, por nuk është gjëja ime. Unë jam një zhvillues dhe më pëlqen të kodoj. Gjithmonë kam dashur të krijoj faqe interneti të bukura sa më shpejt të jetë e mundur.

Problemi më i madh është gjithmonë dizajni. Çfarë ngjyre të përdorni, ku të vendosni sendet etj.

Ndoshta ky nuk është një problem aq i madh ...

Ka shumë faqe interneti në internet me dizajne të mira. Pse të mos kopjoni stilin nga një prej këtyre faqeve të internetit dhe të mos bëni ndryshime të vogla për ta bërë atë timin?

Ju mund të përdorni inspektorin e shfletuesit për të kopjuar CSS, por kjo është shumë punë. Ju do të duhet të kopjoni çdo element një nga një. Edhe më keq, do t'ju duhet të kaloni nëpër stilet e llogaritura dhe të kopjoni stilet që përdoren në të vërtetë.

Jam përpjekur të gjej një mjet që mund ta bëjë këtë për mua, por nuk gjeta asgjë që funksiononte mirë.

Kështu që vendosa të ndërtoj mjetin tim.

Rezultati është DivMagic.

Çfarë është DivMagic?

DivMagic është një shtesë e shfletuesit që lejon zhvilluesit të kopjojnë çdo element nga çdo faqe interneti me vetëm një klik të vetëm.

Tingëllon e thjeshtë, apo jo?

Por kjo nuk është e gjitha. DivMagic i konverton pa probleme këto elemente ueb në kod të pastër dhe të ripërdorshëm, qoftë Tailwind CSS ose CSS i rregullt.

Me një klikim, ju mund të kopjoni dizajnin e çdo faqe interneti dhe ta ngjisni atë në projektin tuaj.

Ju mund të merrni komponentë të ripërdorshëm. Punon me HTML dhe JSX. Mund të merrni edhe klasa Tailwind CSS.

Fillo

Mund të filloni duke instaluar DivMagic.

Chrome:Instaloni për Chrome
Dëshironi të qëndroni të përditësuar?
Bashkohuni me listën e emaileve të DivMagic!

Bëhu i pari që di për lajmet, veçoritë e reja dhe më shumë!

Çregjistrohu në çdo kohë. Nuk ka spam.

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.