• Поставки
  • >
  • Автоматско сокриј скокачки прозорец

Автоматско сокриј скокачки прозорец

Автоматски сокријте го скокачкиот прозорец кога ќе го тргнете глувчето подалеку од скокачкиот прозорец.

Стандардна вредност: ИСКЛУЧЕНО

Автоматско сокриј скокачки прозорец

© 2024 DivMagic, Inc. Сите права се задржани.