divmagic DivMagic

Копирајте го дизајнот од која било веб-страница

Лесно копирајте го кодот од кој било елемент на веб-страницата со еден клик. Пробај сега!

arrow
Ethan GloverKevin McGrewDaniroBryan BrooksMichael HoffmanVictor RheaBrianKurt Lekanger
Се користи од +6000 програмери
ВО ДОВЕРБА ОД +7000 ПРОВИПЕРИ
divmagic
Волшебна екстензија на прелистувачот:
Заштедете стотици часови
Компатибилен со Chrome и Firefox
+1 милион елементи се копирани
Најбрза поддршка
Избирач на бои, копирање фонтови и други интегрирани алатки
Создадете своја сопствена библиотека со компоненти

Се користи од +6000 програмери на:

Добијте го кодот на кој било елемент на која било веб-страница

Можете да го добиете кодот HTML/CSS на кој било елемент на која било веб-страница.
Со еден клик, можете да го копирате кодот на кој било елемент на која било веб-страница.
Ако сакате, можете да копирате цели страници со еден клик.

Media Query Поддршка (одговорна)

Можете да го копирате медиумското барање на елементот што го копирате.

Ова ќе го направи копираниот стил да реагира.

Претворете го CSS во Tailwind CSS

Можете да конвертирате кој било CSS код во Tailwind CSS.

Веб-страницата од која копирате не треба да користи Tailwind CSS.

DivMagic ќе го конвертира секој CSS код во Tailwind CSS (дури и бои!)

Копирајте го кодот преку iframes

Можете да копирате код од iframes.

Некои веб-локации ставаат содржина во iframes за да ве спречат да ја копирате. DivMagic може да копира код преку iframes.

DevTools Интеграција

Користете DivMagic директно од развојните алатки на вашиот прелистувач

Можете да пристапите до моќта на DivMagic без да се појави екстензија

Трансформирајте и снимајте веб-елементи во компоненти за повеќекратна употреба, а сето тоа останувате во вашата програмерска конзола.

Претворете која било компонента во React/JSX

Можете да конвертирате која било компонента во JSX.

Можете да добиете кој било дел што ќе го копирате како компонента React/JSX. Нема потреба да се проверува кодот.

Дури и ако веб-локацијата не користи React.

DivMagic Studio Интеграција

Можете да го извезете копираниот елемент во DivMagic Studio.

Ова ќе ви овозможи лесно да го уредувате елементот и да правите промени во него.

Можете да ги зачувате вашите компоненти во DivMagic Studio и да ги посетите во секое време.

DivMagic Toolbox

Сите алатки што ќе ви бидат потребни за развој на веб на едно место.

Можете да копирате фонтови од веб-локации и директно да ги користите во вашите проекти. Можете да копирате бои од која било веб-локација и директно да ги користите во вашите проекти. Претворете која било боја во кој било формат. Додадете мрежи.

И повеќе...

Сите алатки што ви се потребни за побрзо да изградите неверојатни веб-локации

Добијте го најдобриот дизајн, без да трошите часови на него

ИНСПЕКТОР

Добијте го кодот на кој било елемент на која било веб-страница. DivMagic обезбедува најкомпактен и чист код за да го користите во вашите проекти.

КОНВЕРТОР

Претворете која било компонента во React/JSX. Можете да добиете кој било дел што ќе го копирате како компонента React/JSX. Без оглед на рамката на веб-страницата.

TAIL WIND CSS

Претворете го CSS во Tailwind CSS. DivMagic ќе го претвори секој CSS код во Tailwind CSS (дури и бои!). Веб-страницата од која копирате не треба да користи Tailwind CSS.

ПОДДРШКА НА IFRAME

Копирајте го кодот од iframes. Некои веб-локации ставаат содржина во iframes за да ве спречат да ја копирате. DivMagic може да копира код преку iframes.

ОДГОВОРНО

Можете да го копирате медиумското барање на елементот или страницата што ја копирате. Ова ќе го направи копираниот стил да реагира.

ИНТЕГРАЦИЈА НА DEVTOOLS

Користете DivMagic директно од развојните алатки на вашиот прелистувач. Можете да пристапите до сите функционалности на DivMagic без да се појави екстензија.

ИНТЕГРАЦИЈА НА СТУДИО

Можете да го извезете копираниот елемент во DivMagic Studio - моќен онлајн уредник за да го уредувате елементот и лесно да правите промени во него.

КОПИЈА НА ЦЕЛА СТРАНА

Можете да копирате цели страници со еден клик.

ИНТЕГРАЦИЈА НА WORDPRESS

(НАСКОРО) - Можете да го извезете копираниот елемент во WordPress. Ова ќе ви овозможи да го користите копираниот елемент во уредникот на WordPress.

АЛАТКИ

Сите алатки што ќе ви бидат потребни за развој на веб на едно место. Уредувања во живо, избирач на бои, дебагер и многу повеќе.

КОПИРАЊЕ НА ФОНТ

Можете да копирате фонтови од веб-локации и директно да ги користите во вашите проекти.

БЕРАЧ НА БОЈА

Можете да копирате бои од која било веб-страница и директно да ги користите во вашите проекти. Претворете која било боја во кој било формат.

Сакана
од
програмери
и
дизајнери

“Неверојатно! Ова ја зголеми мојата продуктивност за 1000x. Толку лесно се копира Tailwind кодот за постоечки работи на интернет.”

testimonial author
Jeff Williams
ex-AWS Software Development Engineer

Неверојатно корисно! Нема сомнеж дека многу заштедува време!”

testimonial author
Kurt Lekanger
journalist, code24

“🛠️ DivMagic 👉🏻 Екстензија на Chrome за конвертирање елементи директно во Tailwind CSS (вклучувајќи бои).”

testimonial author
Michael Hoffman
Senior Frontend Developer

Само тоа што го барав! Работам добро на она што го пробувам.”

testimonial author
Will Bowman

Функционира одлично! Излезот е многу мал што го прави многу лесен за модификација за мојот случај!”

Nichole Peterson

Предниот уред МОРА!! Навистина ми се допадна како убаво игра со React и Tailwind. Леснотијата на UI и UX е она што најмногу ми се допаѓа.”

Steven J.

“Јас топло го препорачувам, тоа е магија!”

Javier

“Сега можам уште полесно да украдам дизајни! 🤭”

testimonial author
Ethan Glover
Application Engineer

“Одлична алатка, нејзината вредност е многу поголема од нејзината цена.”

testimonial author
Bryan Brooks

DivMagic е богатство, едноставно најдобрата алатка за да го добиете тој дел од веб-страницата и да ви го донесете совршено. Пробајте го, трошокот ќе ви го врати во време заштедено во денови.”

testimonial author
Victor Rhea

“Одлична платена алатка, вреди за парите!”

testimonial author
Daniro

Одлична алатка и огромна заштеда на време. Ако сте програмер и сакате брз начин да добиете дизајн на интерфејс, оваа алатка е одлична.”

testimonial author
Martin Young

“Мило ми е што го имам на мојот прелистувач”

testimonial author
Reza Hartana

“Одлична алатка која ќе ви заштеди многу време во развојот.”

testimonial author
Jackie Chong

Работи лудо добро - дури и со React + TailwindCSS. Многу импресиониран.”

testimonial author
J L

“Неверојатна алатка! Ја сакам моќната употреба и леснотијата со која работи. Ако сте програмер, не размислувајте двапати и погрижете се да го добиете.

testimonial author
Giuliani Prosecutor

“Фантастична алатка. Во комбинација со компонентите на Tailwind, лесно можете да заштедите часови во првите 30 минути од користењето. Се плаќа за себе речиси веднаш.”

testimonial author
Brendan OC

“Имам тестирано повеќе од 3 слични алатки во минатото - DivMagic е лесно еден од најдобрите во однос на квалитетот, далеку.

testimonial author
John Techozens

“Неверојатна алатка, ако креирате веб-локации, знаете дека ова е бесмислено. Зачувани тони часови мешајќи се со шаблони и менување на css.”

testimonial author
Kevin McGrew

Супер корисен додаток! Платен за целосниот производ бидејќи ми заштедува време и напор.

Torra Laq

Алатка за разбудување на умот. Многу корисна алатка за програмерите”

testimonial author
Talha Tonmoy

Цените

Работи на секоја веб-страница

Достапно за Chrome и Firefox

Целосна политика за рефундирање

Постојани ажурирања и нови функции

Посветена и брза поддршка

Се користи од +7000 програмери

"Се плаќа за себе речиси веднаш"

Брендан - корисник на DivMagic

Гарантирано за да ви заштеди време и пари

 • Доживотен пристап
 • Достапно за Google Chrome
 • Сите прелистувачи базирани на Chromium
 • Достапно за Firefox
 • Користете на 2 уреди
 • Интеграција на DivMagic Studio
 • Ги вклучува сите идни ажурирања
 • Најбрза поддршка
 • Неограничена употреба
 • Гаранција за враќање на парите
🎁 Заштедете 145 долари - попуст за ограничено време
$345
$200
Еднократно плаќање - Плати еднаш, користи засекогаш
Земи сега

Месечно

$16/месец

Вклучени се сите карактеристики на DivMagic
Откажете во секое време

Годишно

$96/година

Вклучени се сите карактеристики на DivMagic
Откажете во секое време

"Клиентите секогаш доаѓаат со дизајн што им се допаѓа и можеме лесно да го копираме со DivMagic. Дефинитивно задолжителна алатка за нашата агенција. Не спаси безброј часови!"

Ендрју - DivMagic корисник и сопственик на агенција

Гарантирано за подобрување на продуктивноста на вашиот тим

 • Ротирајте ги членовите на тимот по потреба
 • Откажете во секое време
 • Библиотека со компоненти на тимот
 • Интеграција на Team Studio (наскоро)

Тимски план

$20/месец

по член на тимот
Добијте тимски план

Најчесто поставувани прашања

Што прави DivMagic?

DivMagic ви овозможува лесно да копирате, конвертирате и користите веб-елементи. Тоа е разноврсна алатка која ги конвертира HTML и CSS во неколку формати, вклучувајќи Inline CSS, External CSS, Local CSS и Tailwind CSS.

Можете да копирате кој било елемент од која било веб-локација како компонента за повеќекратна употреба и да го залепите директно во вашата база на кодови.

Како да го користам?

Прво, инсталирајте ја наставката DivMagic. Одете на која било веб-страница и кликнете на иконата за продолжување. Потоа, изберете кој било елемент на страницата. Кодот - во избраниот формат - ќе биде копиран и подготвен за залепување во вашиот проект.

Можете да го погледнете демо видеото за да видите како функционира

Кои се поддржаните прелистувачи?

Може да ја добиете наставката за Chrome и Firefox.

Наставката на Chrome работи на сите прелистувачи базирани на Chromium како Brave и Edge.

Која е политиката за рефундирање?

Ако не сте задоволни со DivMagic, испратете ни е-пошта во рок од 30 дена од купувањето и ние ќе ви ги вратиме парите, без прашања.

support@divmagic.com

Како да ја менувам мојата претплата?

Можете да ја измените вашата претплата со одење на порталот за клиенти.
Портал на клиенти

Дали работи на сите веб-локации?

Да. Ќе копира кој било елемент од која било веб-страница, претворајќи го во избраниот формат. Можете дури и да копирате елементи што се заштитени со iframe.

Веб-страницата што ја копирате може да се изгради со која било рамка, DivMagic ќе работи на сите нив.

Иако се ретки, одредени елементи можеби не се копираат совршено - доколку наидете на такви, пријавете ни ги.

Дури и ако елементот не е правилно копиран, сепак можете да го користите копираниот код како почетна точка и да направите промени во него.

Дали конверзијата на Tailwind CSS работи на сите веб-локации?

Да. Веб-страницата што ја копирате може да се изгради со која било рамка, DivMagic ќе работи на сите нив.

Веб-страницата не треба да се гради со Tailwind CSS, DivMagic ќе го конвертира CSS во Tailwind CSS за вас.

Кои се ограничувањата?

Најголемото ограничување е веб-локациите кои користат JavaScript за да го менуваат приказот на содржината на страницата. Во такви случаи, копираниот код може да не е точен. Доколку најдете некој таков елемент, пријавете ни го.

Дури и ако елементот не е правилно копиран, сепак можете да го користите копираниот код како почетна точка и да направите промени во него.

Колку често има ажурирање за DivMagic?

DivMagic се ажурира редовно. Постојано додаваме нови функции и ги подобруваме постоечките.

Објавуваме ажурирање на секои 1-2 недели. Видете го нашиот дневник за промени за список со сите ажурирања.

Промена

Што се случува со мојата сметка за еднократна исплата ако DivMagic се исклучи?

Сакаме да се погрижиме да се чувствувате безбедно со вашето купување. Планираме да бидеме наоколу многу долго, но доколку DivMagic некогаш се исклучи, ќе го испратиме кодот на екстензијата до сите корисници кои извршиле еднократно плаќање, овозможувајќи ви да ја користите офлајн на неодредено време.

Сакате да останете во тек?
Придружете се на листата на е-пошта DivMagic!

Бидете први што ќе дознаете за новости, нови функции и повеќе!

Отпишете се во секое време. Нема спам.

© 2024 DivMagic, Inc. Сите права се задржани.