divmagic DivMagic

Копирајте го дизајнот од која било веб-страница

Екстензија на прелистувач што ви овозможува да копирате код од кој било елемент на веб-локацијата со еден клик

Искористено од

Ethan GloverJeff WilliamsMichael HoffmanWill BowmanBrianKurt Lekanger

+ стотици други програмери!

Се користи од програмерите во

Значително намалете го времето за развој

Брзо и лесно

Копирај во стил со еден клик

Не губете време повеќе размислувајќи за дизајн.

Копирајте сè со еден клик за неколку секунди. Дури и целосни веб-страници.

Tailwind CSS

Претворете која било компонента во Tailwind CSS

Можете да добиете кој било дел што ќе го копирате како компонента на Tailwind CSS (дури и ако веб-локацијата не користи Tailwind CSS)

React/JSX

Претворете која било компонента во JSX

Можете да добиете кој било дел што ќе го копирате како компонента React/JSX

Добијте го кодот на кој било елемент на која било веб-страница

Можете да го добиете кодот HTML/CSS на кој било елемент на која било веб-страница.

Со еден клик, можете да го копирате кодот на кој било елемент на која било веб-страница.

Ако сакате, можете да копирате цели страници со еден клик.

Media Query Поддршка (одговорна)

Можете да го копирате медиумското барање на елементот што го копирате.

Ова ќе го направи копираниот стил да реагира.

Претворете го CSS во Tailwind CSS

Можете да конвертирате кој било CSS код во Tailwind CSS.

Веб-страницата од која копирате не треба да користи Tailwind CSS.

DivMagic ќе го конвертира секој CSS код во Tailwind CSS (дури и бои!)

Копирајте го кодот преку iframes

Можете да копирате код од iframes.

Некои веб-локации ставаат содржина во iframes за да ве спречат да ја копирате. DivMagic може да копира код преку iframes.

DevTools Интеграција

Користете DivMagic директно од развојните алатки на вашиот прелистувач

Можете да пристапите до моќта на DivMagic без да се појави екстензија

Трансформирајте и снимајте веб-елементи во компоненти за повеќекратна употреба, а сето тоа останувате во вашата програмерска конзола.

Претворете која било компонента во React/JSX

Можете да конвертирате која било компонента во JSX.

Можете да добиете кој било дел што ќе го копирате како компонента React/JSX. Нема потреба да се проверува кодот.

Дури и ако веб-локацијата не користи React.

DivMagic Studio Интеграција

Можете да го извезете копираниот елемент во DivMagic Studio.

Ова ќе ви овозможи лесно да го уредувате елементот и да правите промени во него.

Можете да ги зачувате вашите компоненти во DivMagic Studio и да ги посетите во секое време.

Сакана
од
програмери
и
дизајнери

Цените

Работи на секоја веб-страница

Достапно за Chrome и Firefox

Целосна политика за рефундирање
Се користи од +1000 програмери
Посветена и брза поддршка
Постојани ажурирања и нови функции

Месечно

$16/месец

Без локални даноци или ДДВ доколку е применливо

 • Достапно за Google Chrome (вклучувајќи ги сите прелистувачи базирани на Chromium како Brave, Edge итн.)

 • Достапно за Firefox

 • Користете на онолку уреди колку што сакате

 • Ги вклучува сите идни ажурирања и функции

 • Гаранција за враќање на парите

Годишно

$96/година

Без локални даноци или ДДВ доколку е применливо

 • Зачувај - 6 месеци бесплатно

 • Достапно за Google Chrome (вклучувајќи ги сите прелистувачи базирани на Chromium како Brave, Edge итн.)

 • Достапно за Firefox

 • Користете на онолку уреди колку што сакате

 • Ги вклучува сите идни ажурирања и функции

 • Гаранција за враќање на парите

🎁 Ограничен попуст

Еднократно плаќање

Најпопуларни
$300
$200

Без локални даноци или ДДВ доколку е применливо

 • Доживотен пристап

 • Достапно за Google Chrome (вклучувајќи ги сите прелистувачи базирани на Chromium како Brave, Edge итн.)

 • Достапно за Firefox

 • Користете на онолку уреди колку што сакате

 • Ги вклучува сите идни ажурирања и функции

 • Гаранција за враќање на парите

Најчесто поставувани прашања

Што прави DivMagic?

DivMagic ви овозможува лесно да копирате, конвертирате и користите веб-елементи. Тоа е разноврсна алатка која ги конвертира HTML и CSS во неколку формати, вклучувајќи Inline CSS, External CSS, Local CSS и Tailwind CSS.

Можете да копирате кој било елемент од која било веб-локација како компонента за повеќекратна употреба и да го залепите директно во вашата база на кодови.

Како да го користам?

Прво, инсталирајте ја наставката DivMagic. Одете на која било веб-страница и кликнете на иконата за продолжување. Потоа, изберете кој било елемент на страницата. Кодот - во избраниот формат - ќе биде копиран и подготвен за залепување во вашиот проект.

Можете да го погледнете демо видеото за да видите како функционира

Кои се поддржаните прелистувачи?

Може да ја добиете наставката за Chrome и Firefox.

Наставката на Chrome работи на сите прелистувачи базирани на Chromium како Brave и Edge.

Која е политиката за рефундирање?

Ако не сте задоволни со DivMagic, испратете ни е-пошта во рок од 30 дена од купувањето и ние ќе ви ги вратиме парите, без прашања.

support@divmagic.com

Како да ја менувам мојата претплата?

Можете да ја измените вашата претплата со одење на порталот за клиенти.
Портал на клиенти

Дали работи на сите веб-локации?

Да. Ќе копира кој било елемент од која било веб-страница, претворајќи го во избраниот формат. Можете дури и да копирате елементи што се заштитени со iframe.

Веб-страницата што ја копирате може да се изгради со која било рамка, DivMagic ќе работи на сите нив.

Иако се ретки, одредени елементи можеби не се копираат совршено - доколку наидете на такви, пријавете ни ги.

Дури и ако елементот не е правилно копиран, сепак можете да го користите копираниот код како почетна точка и да направите промени во него.

Дали конверзијата на Tailwind CSS работи на сите веб-локации?

Да. Веб-страницата што ја копирате може да се изгради со која било рамка, DivMagic ќе работи на сите нив.

Веб-страницата не треба да се гради со Tailwind CSS, DivMagic ќе го конвертира CSS во Tailwind CSS за вас.

Кои се ограничувањата?

Најголемото ограничување е веб-локациите кои користат JavaScript за да го менуваат приказот на содржината на страницата. Во такви случаи, копираниот код може да не е точен. Доколку најдете некој таков елемент, пријавете ни го.

Дури и ако елементот не е правилно копиран, сепак можете да го користите копираниот код како почетна точка и да направите промени во него.

Колку често има ажурирање за DivMagic?

DivMagic се ажурира редовно. Постојано додаваме нови функции и ги подобруваме постоечките.

Објавуваме ажурирање на секои 1-2 недели. Видете го нашиот дневник за промени за список со сите ажурирања.

Промена

Сакате да останете во тек?
Придружете се на листата на е-пошта DivMagic!

Бидете први што ќе дознаете за новости, нови функции и повеќе!

Отпишете се во секое време. Нема спам.

DivMagic - Copy design from any website | Product Hunt

© 2023 DivMagic, Inc. Сите права се задржани.