divmagic DivMagic
  • DivMagic | Dokumentasi DivMagic

DivMagic | Dokumentasi DivMagic

Dokumentasi kanggo ekstensi DivMagic

Salin gaya apa wae saka situs web lan tempel menyang proyek sampeyan dhewe

Sampeyan bisa entuk kelas CSS biasa utawa Tailwind CSS

Miwiti

Miwiti kanthi nginstal DivMagic

Chrome: Instal kanggo Chrome
Firefox: Instal kanggo Firefox

Versi Chrome bisa digunakake ing Chrome, Edge, Brave, lan browser basis Chromium liyane.

Waca ing tumindak

Rampung ngowahi Hacker News menyang Tailwind CSS kanthi siji klik

Klik kanggo nontonKlik kanggo nonton

© 2023 DivMagic, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.