divmagic DivMagic

Kopjoni dizajnin nga çdo faqe interneti

Një shtesë e shfletuesit që ju lejon të kopjoni kodin e çdo elementi të faqes në internet me një klik

Përdorur nga

Ethan GloverJeff WilliamsMichael HoffmanWill BowmanBrianKurt Lekanger

+ mijëra zhvillues të tjerë!

Përdoret nga zhvilluesit në

I BESUAR NGA +4000 ZHVILLUES
divmagic

Ulni ndjeshëm kohën tuaj të zhvillimit

Merrni kodin e çdo elementi në çdo faqe interneti

Ju mund të merrni kodin HTML/CSS të çdo elementi në çdo faqe interneti.
Me një klikim, mund të kopjoni kodin e çdo elementi në çdo faqe interneti.
Ju gjithashtu mund të kopjoni faqet e plota me një klikim nëse dëshironi.

Media Query Mbështetje (reaguese)

Ju mund të kopjoni pyetjen mediatike të elementit që po kopjoni.

Kjo do ta bëjë stilin e kopjuar të përgjegjshëm.

Konvertoni CSS në Tailwind CSS

Ju mund të konvertoni çdo kod CSS në Tailwind CSS.

Faqja e internetit nga e cila po kopjoni nuk ka nevojë të përdorë Tailwind CSS.

DivMagic do të konvertojë çdo kod CSS në Tailwind CSS (madje edhe ngjyrat!)

Kopjoni kodin përmes iframes

Mund të kopjoni kodin nga iframes.

Disa faqe interneti vendosin përmbajtje në iframes për t'ju parandaluar ta kopjoni atë. DivMagic mund të kopjojë kodin përmes iframes.

DevTools Integrimi

Përdorni DivMagic direkt nga mjetet e zhvillimit të shfletuesit tuaj

Ju mund të përdorni fuqinë e DivMagic pa shfaqur kurrë shtesën

Transformoni dhe kapni elementët e uebit në komponentë të ripërdorshëm, të gjitha duke qëndruar brenda konsolës së zhvilluesit tuaj.

Konvertoni çdo komponent në React/JSX

Ju mund të konvertoni çdo komponent në JSX.

Ju mund të merrni çdo seksion që kopjoni si një komponent React/JSX. Nuk ka nevojë të kontrolloni kodin.

Edhe nëse faqja e internetit nuk përdor React.

DivMagic Studio Integrimi

Mund ta eksportoni elementin e kopjuar në DivMagic Studio.

Kjo do t'ju lejojë të modifikoni elementin dhe të bëni ndryshime në të me lehtësi.

Ju mund t'i ruani komponentët tuaj në DivMagic Studio dhe t'i vizitoni ato në çdo kohë.

Të gjitha mjetet që ju nevojiten për ndërtimin e faqeve të mrekullueshme të internetit më shpejt

Merrni dizajnin më të mirë, pa shpenzuar orë të tëra për të

INSPEKTOR

Merrni kodin e çdo elementi në çdo faqe interneti. DivMagic ofron kodin më kompakt dhe më të pastër që ju ta përdorni në projektet tuaja.

KONVERTER

Konvertoni çdo komponent në React/JSX. Ju mund të merrni çdo seksion që kopjoni si një komponent React/JSX. Pavarësisht nga kuadri i faqes në internet.

ERA E BISHT CSS

Konvertoni CSS në Tailwind CSS. DivMagic do të konvertojë çdo kod CSS në Tailwind CSS (madje edhe ngjyrat!). Faqja e internetit nga e cila po kopjoni nuk ka nevojë të përdorë Tailwind CSS.

MBËSHTETJE IFRAME

Kopjoni kodin nga iframes. Disa faqe interneti vendosin përmbajtje në iframes për t'ju parandaluar ta kopjoni atë. DivMagic mund të kopjojë kodin përmes iframes.

PERGJIGJESHME

Ju mund të kopjoni pyetjen mediatike të elementit ose faqes që po kopjoni. Kjo do ta bëjë stilin e kopjuar të përgjegjshëm.

INTEGRIMI I DEVTOOLS

Përdorni DivMagic direkt nga mjetet e zhvillimit të shfletuesit tuaj. Ju mund të përdorni të gjitha funksionalitetet e DivMagic pa shfaqur kurrë shtesën.

INTEGRIMI I STUDIOVE

Mund ta eksportoni elementin e kopjuar në DivMagic Studio - një redaktues i fuqishëm në internet për të modifikuar elementin dhe për të bërë ndryshime në të me lehtësi.

FAQJA E PLOTË KOPJE

Ju mund të kopjoni faqet e plota me një klik.

INTEGRIMI I WORDPRESS

(SË shpejti) - Ju mund të eksportoni elementin e kopjuar në WordPress. Kjo do t'ju lejojë të përdorni elementin e kopjuar në Redaktuesin e WordPress.

KOPJIMI I FONTIT

(SE SHPEJT) - Ju mund të kopjoni fontet nga faqet e internetit dhe t'i përdorni ato drejtpërdrejt në projektet tuaja.

KUTI VEGJEL

(SË shpejti) - Të gjitha mjetet që ju nevojiten për zhvillimin e ueb-it në një vend. Modifikime të drejtpërdrejta, zgjedhës ngjyrash, korrigjues dhe më shumë.

I
dashur
nga
zhvilluesit
dhe
projektuesit

“E mahnitshme! Kjo e rriti produktivitetin tim me 1000x. Është kaq e lehtë për të kopjuar kodin Tailwind për gjërat ekzistuese në internet.”

testimonial author
Jeff Williams
ex-AWS Software Development Engineer

Shumë i dobishëm! Nuk ka dyshim se kursen shumë kohë!”

testimonial author
Kurt Lekanger
journalist, code24

“🛠️ DivMagic 👉🏻 Një shtesë e Chrome për të kthyer elementet drejtpërdrejt në Tailwind CSS (përfshirë ngjyrat).”

testimonial author
Michael Hoffman
Senior Frontend Developer

Vetëm ajo që kërkoja! Po punoj mirë në atë që provoj.”

testimonial author
Will Bowman

Funksionon shkëlqyeshëm! Prodhimi është shumë i vogël, gjë që e bën shumë të lehtë modifikimin për rastin tim të përdorimit!”

Nichole Peterson

Provijuesi i përparmë DUHET!! Më pëlqeu shumë se si luan bukur me React dhe Tailwind. Lehtësia e UI dhe UX është ajo që më pëlqen më shumë.”

Steven J.

“Unë e rekomandoj shumë, është magji!”

Javier

“Tani mund të vjedh dizajne edhe më lehtë! 🤭”

testimonial author
Ethan Glover
Application Engineer

“Mjet i mrekullueshëm, vlera e tij është shumë përtej kostos së tij.”

testimonial author
Bryan Brooks

DivMagic është një thesar, thjesht mjeti më i mirë për të marrë atë seksion të një faqe interneti dhe për ta sjellë atë në mënyrë të përsosur tek ju. Provoni, kostoja do t'ju kthejë në kohë të kursyer në ditë.”

testimonial author
Victor Rhea

“Mjet i shkëlqyeshëm me pagesë, ia vlen paratë!”

testimonial author
Daniro

Mjet i shkëlqyeshëm dhe kursim i madh kohe. Nëse je zhvillues dhe dëshiron një mënyrë të shpejtë për të marrë dizajnin e ndërfaqes së përdoruesit, ky mjet është i mrekullueshëm.”

testimonial author
Martin Young

“Është mirë që e kam në shfletuesin tim”

testimonial author
Reza Hartana

“Mjet i shkëlqyeshëm që do t'ju kursejë shumë kohë në zhvillim.”

testimonial author
Jackie Chong

Funksionon jashtëzakonisht mirë - Edhe me React + TailwindCSS. Shumë i impresionuar.”

testimonial author
J L

“Mjet i mahnitshëm! Më pëlqen përdorimi i fuqishëm dhe lehtësia me të cilën funksionon. Nëse je zhvillues, mos mendo dy herë dhe sigurohu ta marrësh.

testimonial author
Giuliani Prosecutor

“Mjet fantastik. Çiftuar me komponentët Tailwind, mund t'i kurseni me lehtësi orë vetes brenda 30 minutave të para të përdorimit. Paguhet pothuajse menjëherë.”

testimonial author
Brendan OC

“Unë kam testuar më shumë se 3 mjete të ngjashme në të kaluarën - DivMagic është lehtësisht një nga më të mirët për sa i përket cilësisë, deri tani.

testimonial author
John Techozens

“Mjet i mrekullueshëm, nëse ndërtoni uebsajte, e dini se kjo nuk është aspak e mirë. Kursohen mijëra orë duke u ngatërruar me shabllonet dhe duke modifikuar css.”

testimonial author
Kevin McGrew

Çmimet

Punon në çdo faqe interneti

Në dispozicion për Chrome dhe Firefox

Politika e plotë e rimbursimit

Përdorur nga +4000 zhvillues

Mbështetje e përkushtuar dhe e shpejtë
Përditësime të vazhdueshme dhe veçori të reja

Mujore

$16/muaj

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Integrimi i DivMagic Studio

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

vjetore

$96/vit

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Ruaj - 6 muaj falas

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Integrimi i DivMagic Studio

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

🎁

Zbritje e kufizuar!!!

Pagesë një herë

Më popullorja
$300
$200

Duke përjashtuar taksat vendore ose TVSH-në nëse aplikohet

 • Qasja gjatë gjithë jetës

 • Në dispozicion për Google Chrome (duke përfshirë të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave, Edge, etj.)

 • Në dispozicion për Firefox

 • Përdoreni në sa më shumë pajisje që dëshironi

 • Integrimi i DivMagic Studio

 • Përfshin të gjitha përditësimet dhe veçoritë e ardhshme

 • Garanci për kthimin e parave

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë bën DivMagic?

DivMagic ju lejon të kopjoni, konvertoni dhe përdorni me lehtësi elementët e uebit. Është një mjet i gjithanshëm që konverton HTML dhe CSS në disa formate, duke përfshirë Inline CSS, External CSS, Local CSS dhe Tailwind CSS.

Mund të kopjoni çdo element nga çdo faqe interneti si një komponent i ripërdorshëm dhe ta ngjisni direkt në bazën tuaj të kodit.

Si ta përdor?

Së pari, instaloni shtesën DivMagic. Navigoni në çdo faqe interneti dhe klikoni në ikonën e shtesës. Pastaj, zgjidhni çdo element në faqe. Kodi - në formatin tuaj të zgjedhur - do të kopjohet dhe do të jetë gati për t'u ngjitur në projektin tuaj.

Mund të shikoni videon demo për të parë se si funksionon

Cilët janë shfletuesit e mbështetur?

Mund të merrni shtesën për Chrome dhe Firefox.

Shtesa e Chrome funksionon në të gjithë shfletuesit e bazuar në Chromium si Brave dhe Edge.

Cila është politika e rimbursimit?

Nëse nuk jeni të kënaqur me DivMagic, na dërgoni një email brenda 30 ditëve nga blerja juaj dhe ne do t'jua kthejmë paratë, pa pyetje.

support@divmagic.com

Si mund ta modifikoj abonimin tim?

Ju mund ta modifikoni abonimin tuaj duke shkuar në portalin e klientit.
Portali i Klientit

A funksionon në të gjitha faqet e internetit?

Po. Ai do të kopjojë çdo element nga çdo faqe interneti, duke e kthyer atë në formatin tuaj të zgjedhur. Ju madje mund të kopjoni elementë që mbrohen nga një iframe.

Faqja e internetit që po kopjoni mund të ndërtohet me çdo kornizë, DivMagic do të funksionojë në të gjitha.

Megjithëse janë të rralla, disa elementë mund të mos kopjojnë në mënyrë të përsosur - nëse hasni, ju lutemi na raportoni ato.

Edhe nëse elementi nuk është kopjuar saktë, mund të përdorni kodin e kopjuar si pikënisje dhe të bëni ndryshime në të.

A funksionon konvertimi i Tailwind CSS në të gjitha faqet e internetit?

Po. Faqja e internetit që po kopjoni mund të ndërtohet me çdo kornizë, DivMagic do të funksionojë në të gjitha.

Faqja e internetit nuk ka nevojë të ndërtohet me Tailwind CSS, DivMagic do ta konvertojë CSS në Tailwind CSS për ju.

Cilat janë kufizimet?

Kufizimi më i madh janë faqet e internetit që përdorin JavaScript për të modifikuar shfaqjen e përmbajtjes së faqes. Në raste të tilla, kodi i kopjuar mund të mos jetë i saktë. Nëse gjeni ndonjë element të tillë, ju lutemi na raportoni.

Edhe nëse elementi nuk është kopjuar saktë, mund të përdorni kodin e kopjuar si pikënisje dhe të bëni ndryshime në të.

Sa shpesh ka një përditësim për DivMagic?

DivMagic përditësohet rregullisht. Ne po shtojmë vazhdimisht veçori të reja dhe po përmirësojmë ato ekzistuese.

Ne lëshojmë një përditësim çdo 1-2 javë. Shikoni Ndryshimet tona për një listë të të gjitha përditësimeve.

Ndryshim

Dëshironi të qëndroni të përditësuar?
Bashkohuni me listën e emaileve të DivMagic!

Bëhu i pari që di për lajmet, veçoritë e reja dhe më shumë!

Çregjistrohu në çdo kohë. Nuk ka spam.

DivMagic - Copy design from any website | Product Hunt

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.