Changelog

Kabeh tambahan lan dandan paling anyar sing wis digawe kanggo DivMagic

14 Mei 2024

UI anyar, Dandan lan Ndandani Bug

UI anyar kanggo extension
Kita wis nganyari UI ekstensi supaya luwih gampang pangguna.

Ditambahake fitur Copy Full Page
Sampeyan saiki bisa nyalin kaca lengkap kanthi siji klik
8 April 2024
Nambahake alat anyar ing kothak piranti: Screenshot Tool
Sampeyan saiki bisa njupuk gambar saka situs web apa wae lan langsung download
8 April 2024

Ndandani bug


Ndandani bug sing sawetara pratinjau ora ditampilake kanthi bener ing perpustakaan komponen

16 April 2024

Dandan lan Ndandani Bug

Ngapikake generasi pratinjau komponen sing disimpen. Sawetara komponen ora nuduhake pratinjau kanthi bener.

Ndandani bug nalika tombol Simpen Komponen ora bisa digunakake.

Kita ngerti manawa, amarga luwih akeh fitur sing ditambahake, ekstensi bisa uga saya alon. Kita nggarap nambah kinerja extension.

8 April 2024

Fitur anyar lan dandan

Versi iki kalebu fitur anyar: Pratinjau ing Pustaka Komponen

Sampeyan saiki bisa ndeleng pratinjau komponen sing disimpen ing Pustaka Komponen.
Sampeyan uga bisa langsung menyang dasbor saka ekstensi.

8 April 2024

dandan


Ngapikake kinerja extension

31 Maret 2024

Fitur Anyar

Versi iki kalebu fitur anyar: Pustaka Komponen

Sampeyan saiki bisa nyimpen unsur sing disalin menyang Pustaka Komponen. Iki bakal ngidini sampeyan ngakses komponen sing disimpen kapan wae.
Sampeyan uga bisa nuduhake komponen karo wong liya kanthi nuduhake link Studio.

Sampeyan uga bisa ngekspor komponen menyang DivMagic Studio langsung saka Pustaka Komponen.31 Maret 2024

15 Maret 2024

Fitur anyar lan dandan

Versi iki kalebu telung fitur anyar: Alat Anyar kanggo Kothak Piranti, Pilihan Nyalin Anyar lan Lengkap Otomatis kanggo Mode Editor.

Thrash Tool kanggo Toolbox
Alat Thras bakal ngidini sampeyan ndhelikake utawa mbusak unsur saka situs web.

Pilihan Nyalin Anyar
Sampeyan saiki bisa nyalin HTML lan CSS kanthi kapisah.
Sampeyan uga bisa njaluk salinan kode HTML lan CSS kanthi atribut, kelas, lan ID HTML asli.

Auto-Rampung kanggo Mode Editor
Auto-Complete bakal menehi saran properti lan nilai CSS sing paling umum nalika sampeyan ngetik.

dandan

  • Nambahake pilihan kanggo Ekspor Kode menyang DivMagic Studio langsung saka Pilihan Salin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Nambah responsif saka gaya sing disalin

2 Maret 2024

Fitur Anyar

Nambahake alat anyar ing kothak piranti: Color Picker

Sampeyan saiki bisa nyalin warna saka situs web apa wae lan langsung digunakake ing proyek sampeyan
Saiki, iki mung kasedhiya ing ekstensi Chrome. Kita uga ngupayakake nambahake fitur iki menyang ekstensi Firefox.

26 Februari 2024

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Nambah responsif saka gaya sing disalin

Ndandani bug

  • Ndandani bug sing sawetara gaya CSS ora disalin kanthi bener
  • Ndandani bug sing gaya sing disalin ora responsif yen unsur kasebut disalin saka iframe
  • Matur nuwun kanggo kabeh sing nglaporake bug lan masalah! Kita lagi nggarap mbenakake sanalika bisa.

24 Februari 2024

Fitur anyar lan dandan

Yen ekstensi dadi ora responsif sawise nganyari otomatis, copot lan instal maneh ekstensi saka Toko Web Chrome utawa Firefox Add-ons.

Versi iki kalebu macem-macem fitur anyar: Toolbox, Live Editor, Options Page, Context Menu

Kothak piranti bakal nyakup kabeh alat sing dibutuhake kanggo pangembangan web ing sak panggonan. Font Copying, Color Picker, Grid Viewer, Debugger lan liya-liyane.

Live Editor bakal ngidini sampeyan ngowahi unsur sing disalin langsung ing browser. Sampeyan bisa nggawe owahan kanggo unsur lan ndeleng owah-owahan urip.

Kaca Pilihan bakal ngidini sampeyan ngatur setelan ekstensi. Sampeyan bisa ngganti setelan gawan lan nyetel pilihan.

Menu Konteks bakal ngidini sampeyan ngakses DivMagic langsung saka menu klik-tengen. Sampeyan bisa nyalin unsur utawa miwiti kothak piranti langsung saka menu konteks.

Kothak piranti
Toolbox kalebu Inspect Mode, Font Copying lan Grid Viewer. Kita bakal nambah alat liyane ing kothak piranti ing mangsa ngarep.Kothak piranti

Live Editor
Live Editor bakal ngidini sampeyan ngowahi unsur sing disalin langsung ing browser. Sampeyan bisa nggawe owahan kanggo unsur lan ndeleng owah-owahan urip. Iki bakal nggampangake owah-owahan ing unsur sing disalin.Live Editor

Pilihan Page
Kaca Pilihan bakal ngidini sampeyan ngatur setelan ekstensi. Sampeyan bisa ngganti setelan gawan lan nyetel pilihan.Pilihan Page

Menu Konteks
Menu Konteks bakal ngidini sampeyan ngakses DivMagic langsung saka menu klik-tengen. Saiki duwe rong pilihan: Copy Element lan Launch Toolbox.Menu Konteks

20 Desember 2023

Fitur lan Dandan Anyar lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu panel kontrol sing dianyari kanggo Mode Salin

Sampeyan saiki bisa milih sawetara rincian sing pengin disalin nalika nyalin unsur.

Kita bakal nambah opsi liyane kanggo Copy Mode kanggo menehi kontrol liyane liwat unsur disalin.20 Desember 2023

dandan

  • Ngapikake kacepetan konversi
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Nambah responsif saka gaya sing disalin

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing ngendi atribut CSS sing ora perlu kalebu ing output
  • Ndandani bug sing panel DivMagic ora katon ing sawetara situs web
Matur nuwun kanggo kabeh sing nglaporake bug lan masalah! Kita lagi nggarap mbenakake sanalika bisa.

2 Desember 2023

Dandan lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu dandan kanggo responsif gaya sing disalin.

Kita uga wis nggawe dandan kanggo kode Optimization gaya kanggo nyuda ukuran output.

dandan

  • Ngapikake konversi Webflow
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Nambah responsif saka gaya sing disalin

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing ngendi atribut CSS sing ora perlu kalebu ing output
Matur nuwun kanggo kabeh sing nglaporake bug lan masalah! Kita lagi nggarap mbenakake sanalika bisa.

15 November 2023

Fitur lan Dandan Anyar lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu fitur anyar: Ekspor menyang DivMagic Studio

Sampeyan saiki bisa ngekspor unsur sing disalin menyang DivMagic Studio. Iki bakal ngidini sampeyan ngowahi unsur kasebut lan ngowahi ing DivMagic Studio.



dandan

  • Nambah responsif saka gaya sing disalin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing ngendi atribut CSS sing ora perlu kalebu ing output

4 November 2023

Fitur lan Dandan Anyar lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu fitur anyar: Auto Singidaken Popup

Yen sampeyan ngaktifake Otomatis Singidaken Popup saka setelan popup, extension popup bakal kanthi otomatis ilang nalika sampeyan mindhah mouse adoh saka popup.

Iki bakal nggawe luwih cepet nyalin unsur amarga sampeyan ora perlu nutup popup kanthi ngeklik kanthi manual.
Otomatis Singidaken Popup4 November 2023
Versi iki uga kalebu owah-owahan kanggo lokasi setelan. Format Komponen lan Gaya wis dipindhah menyang Kontroler Salin.
4 November 20234 November 2023

Kita uga wis mbusak pilihan Ndeteksi Warna Latar mburi. Saiki wis diaktifake kanthi gawan.

dandan

  • Nambah responsif saka gaya sing disalin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Integrasi DevTools kanggo nangani sawetara tab mbukak

Ndandani bug

  • Ndandani bug sing opsi ora disimpen kanthi bener

20 Oktober 2023

Fitur lan Dandan Anyar lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu fitur anyar: Media Query CSS

Sampeyan saiki bisa nyalin pitakon media saka unsur sing disalin. Iki bakal nggawe gaya sing disalin responsif.
Kanggo informasi rinci, deleng dokumentasi ing Media Query CSS Media Query

Versi iki uga kalebu owah-owahan anyar. Tombol Copy Full Page wis dibusak. Sampeyan isih bisa nyalin kaca lengkap kanthi milih unsur awak.
20 Oktober 202320 Oktober 2023

dandan

  • Nggawe dandan kanggo nyalin gaya kanggo mbusak gaya sing ora perlu
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Integrasi DevTools kanggo nyalin gaya luwih cepet

Ndandani bug

  • Ndandani bug sing ana gandhengane karo nyalin unsur absolut lan relatif

12 Oktober 2023

Fitur lan Dandan Anyar lan Ndandani Bug

Versi iki kalebu rong fitur anyar: Mode Salin lan pilihan Elemen Parent/Anak

Mode Salin ngidini sampeyan nyetel sawetara rincian nalika nyalin unsur.
Mangga deleng dokumentasi kanggo informasi luwih lengkap babagan Copy Mode. Mode Salin

Pilihan Elemen Parents/Child bakal ngidini sampeyan ngalih ing antarane unsur induk lan anak saka unsur sing disalin.
12 Oktober 2023

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Ngapikake jangkoan kelas Tailwind CSS
  • Nambah responsif saka gaya sing disalin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing pitungan posisi unsur
  • Ndandani bug ing pitungan ukuran unsur

20 September 2023

Fitur Anyar lan Ndandani Bug

DivMagic DevTools dirilis! Sampeyan saiki bisa nggunakake DivMagic langsung saka DevTools tanpa mbukak ekstensi.

Sampeyan bisa nyalin unsur langsung saka DevTools.

Pilih unsur kanthi mriksa lan pindhah menyang Panel DivMagic DevTools, klik Salin lan unsur kasebut bakal disalin.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca dokumentasi babagan DivMagic DevTools.
DivMagic DevTools Dokumentasi
Update Idin
Kanthi tambahan DevTools, kita wis nganyari ijin ekstensi. Iki ngidini ekstensi nambahake panel DevTools kanthi lancar ing kabeh situs web sing dibukak lan ing pirang-pirang tab.

⚠️ Cathetan
Nalika nganyari versi iki, Chrome lan Firefox bakal nampilake bebaya sing ujar manawa ekstensi kasebut bisa 'maca lan ngganti kabeh data sampeyan ing situs web sing dibukak'. Nalika tembung kasebut nguwatirake, kita njamin yen:

Akses Data Minimal: Kita mung ngakses data minimal sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake layanan DivMagic.

Keamanan Data: Kabeh data sing diakses dening ekstensi tetep ing mesin lokal lan ora dikirim menyang server eksternal. Unsur sing disalin digawe ing piranti lan ora dikirim menyang server apa wae.

Privasi Pisanan: Kita duwe komitmen kanggo njaga privasi lan keamanan sampeyan. Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa ndeleng Kebijakan Privasi.

We appreciate pangerten lan dateng. Yen sampeyan duwe uneg-uneg utawa pitakonan, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan.
20 September 2023

Ndandani bug

  • Ndandani bug sing setelan konversi ora disimpen

31 Juli 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Ngapikake Grid Layout Nyalin
  • Ngapikake jangkoan kelas Tailwind CSS
  • Ngapikake responsif saka gaya sing disalin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing nyalin unsur absolut
  • Ndandani bug ing salinan blur latar mburi

20 Juli 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing deteksi latar mburi

18 Juli 2023

Fitur Anyar & Dandan & Ndandani Bug

Sampeyan saiki bisa ndeteksi latar mburi unsur sing disalin nganggo fitur Deteksi Latar Belakang sing anyar.

Fitur iki bakal ndeteksi latar mburi unsur liwat wong tuwa. Utamane ing latar mburi peteng, bakal migunani banget.

Kanggo informasi rinci, waca dokumentasi ing Deteksi Latar mburi
Ndeteksi Latar mburi18 Juli 2023

dandan

  • Nambah responsif saka komponen sing disalin
  • Unsur SVG sing dianyari kanggo nggunakake 'currentColor' yen bisa nggawe luwih gampang kanggo ngatur
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output CSS

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing dhuwur lan wiyar pitungan

12 Juli 2023

Fitur anyar & dandan

Sampeyan saiki bisa nyalin kaca lengkap nganggo fitur Copy Full Page anyar.

Bakal nyalin kaca lengkap karo kabeh gaya lan ngowahi menyang format sing dipilih.

Kanggo informasi rinci, waca dokumentasi.
Dokumentasi12 Juli 2023

dandan

  • Nambah responsif saka komponen sing disalin
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output CSS

3 Juli 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Nyalin gaya iframe sing luwih apik
  • Ngapikake konversi wates
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing konversi JSX
  • Ndandani bug ing petungan radius wates

25 Juni 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Ngapikake konversi wates
  • Dianyari ukuran font logika
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing padding lan konversi margin

12 Juni 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output
  • Konversi dhaptar sing luwih apik
  • Ngapikake konversi tabel

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing konversi kothak

6 Juni 2023

Fitur anyar & dandan

Sampeyan saiki bisa ngowahi sing disalin menyang CSS. Iki minangka fitur sing dijaluk banget lan kita seneng ngeculake!

Iki bakal ngidini sampeyan nggarap proyek kanthi gampang.

Kanggo beda antarane Format Gaya, waca dokumentasi
Dokumentasi6 Juni 2023

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output Tailwind CSS
  • Konversi dhaptar sing luwih apik
  • Ngapikake konversi kothak

27 Mei 2023

Dandan lan Ndandani Bug

dandan

  • Nambahake trabasan keyboard kanggo nyalin kode CSS Tailwind. Sampeyan bisa menet 'D' kanggo nyalin unsur.
  • Ngapikake konversi SVG
  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output Tailwind CSS

Ndandani bug

  • Ndandani bug ing konversi JSX sing output bakal kalebu senar sing salah
  • Matur nuwun kanggo kabeh sing nglaporake bug lan masalah! Kita lagi nggarap mbenakake sanalika bisa.

18 Mei 2023

Fitur anyar & dandan

Sampeyan saiki bisa ngowahi HTML sing disalin dadi JSX! Iki minangka fitur sing dijaluk banget lan kita seneng ngeculake.

Iki bakal ngidini sampeyan nggarap proyek NextJS utawa React kanthi gampang.

18 Mei 2023

dandan

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output Tailwind CSS

14 Mei 2023

Rilis Firefox 🦊

DivMagic wis dirilis ing Firefox! Sampeyan saiki bisa nggunakake DivMagic ing Firefox lan Chrome.

Sampeyan bisa ndownload DivMagic kanggo Firefox ing kene: Firefox

12 Mei 2023

dandan

DivMagic wis diinstal liwat 100 kaping ing pungkasan 2 dina! Matur nuwun kanggo kapentingan lan kabeh saran.

Kita ngeculake versi anyar kanthi dandan lan koreksi bug.

  • Kode optimasi gaya apik kanggo nyuda ukuran output Tailwind CSS
  • Ngapikake konversi SVG
  • Dhukungan wates sing apik
  • Ditambahake dhukungan gambar latar mburi
  • Nambahake bebaya babagan iFrames (Saiki DivMagic ora bisa digunakake ing iFrames)
  • Ndandani bug sing ora ditrapake warna latar mburi

9 Mei 2023

🚀 Bukak DivMagic!

Kita mung dibukak DivMagic! Versi awal DivMagic saiki urip lan siap digunakake. Kita seneng ndeleng apa sing sampeyan pikirake!

  • Nyalin lan ngowahi unsur apa wae menyang Tailwind CSS
  • Werna diowahi dadi warna Tailwind CSS

© 2024 DivMagic, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.