Politika e privatësisë

Në DivMagic, ne respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar të mbrojmë informacionin tuaj personal. Kjo politikë e privatësisë përshkruan llojet e informacionit që mbledhim, mënyrën se si e përdorim dhe mbrojmë atë dhe të drejtat tuaja në lidhje me informacionin tuaj.

Informacioni që mbledhim

Ne nuk mbledhim asnjë informacion për ju.

I gjithë kodi gjenerohet në pajisjen tuaj dhe nuk dërgohet në asnjë server.

Na kontaktoni me email

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në emailin tonë.
team@divmagic.com

Ndryshimet

Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Nëse e bëjmë këtë, ne do t'ju njoftojmë duke postuar politikën e përditësuar në faqen tonë të internetit. Ne ju inkurajojmë që të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë.

© 2024 DivMagic, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.