Политика за приватност

Во DivMagic ја почитуваме вашата приватност и сме посветени на заштита на вашите лични податоци. Оваа Политика за приватност ги прикажува видовите информации што ги собираме, како ги користиме и заштитуваме и вашите права во врска со вашите информации.

Информации што ги собираме

Ние не собираме никакви информации за вас.

Целиот код е генериран на вашиот уред и не се испраќа на ниту еден сервер.

Контактирајте не преку е-пошта

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, ве молиме контактирајте не на нашата е-пошта.
team@divmagic.com

Промени

Можеме да ја ажурираме оваа Политика за приватност од време на време. Ако го сториме тоа, ќе ве известиме со објавување на ажурираната политика на нашата веб-страница. Ве охрабруваме периодично да ја прегледувате оваа Политика за приватност.

© 2024 DivMagic, Inc. Сите права се задржани.