• DivMagic | DivMagic документација

DivMagic | DivMagic документација

Документација за екстензијата DivMagic

Копирајте кој било стил од која било веб-страница и залепете го во вашиот сопствен проект

Можете да добивате редовни часови CSS или Tailwind CSS

Започнување

Започнете со инсталирање на DivMagic

Chrome: Инсталирајте за Chrome
Firefox: Инсталирајте за Firefox

Верзијата на Chrome работи на Chrome, Edge, Brave и други прелистувачи базирани на Chromium.

Погледнете го на дело

Целосно трансформирање на Hacker News во Tailwind CSS со еден клик

Кликнете за да гледатеКликнете за да гледате

© 2024 DivMagic, Inc. Сите права се задржани.