divmagic DivMagic

Salin desain saka situs web apa wae

Ekstensi browser sing ngidini sampeyan nyalin kode unsur situs web kanthi siji klik

Digunakake dening

Ethan GloverJeff WilliamsMichael HoffmanWill BowmanBrianKurt Lekanger

+ ewu pangembang liyane!

Digunakake dening pangembang ing

Dipercaya dening +4000 pangembang
divmagic

Nyuda wektu pangembangan sampeyan kanthi signifikan

Entuk kode unsur apa wae ing situs web apa wae

Sampeyan bisa entuk kode HTML/CSS saka unsur apa wae ing situs web apa wae.
Kanthi siji klik, sampeyan bisa nyalin kode unsur apa wae ing situs web apa wae.
Sampeyan uga bisa nyalin kaca lengkap kanthi siji klik yen pengin.

Media Query Dhukungan (Responsif)

Sampeyan bisa nyalin pitakon media saka unsur sing disalin.

Iki bakal nggawe gaya sing disalin responsif.

Ngonversi CSS menyang Tailwind CSS

Sampeyan bisa ngowahi kode CSS menyang Tailwind CSS.

Situs web sing sampeyan salin ora perlu nggunakake Tailwind CSS.

DivMagic bakal ngowahi kode CSS dadi Tailwind CSS (malah werna!)

Salin kode liwat iframes

Sampeyan bisa nyalin kode saka iframes.

Sawetara situs web nglebokake konten ing iframes kanggo nyegah sampeyan nyalin. DivMagic bisa nyalin kode sanajan iframes.

DevTools Integrasi

Gunakake DivMagic langsung saka alat pangembangan browser sampeyan

Sampeyan bisa ngakses kekuwatan DivMagic tanpa njedhul ekstensi kasebut

Owahi lan nangkep unsur web dadi komponen sing bisa digunakake maneh, kabeh tetep ana ing konsol pangembang sampeyan.

Ngonversi komponen apa wae dadi React/JSX

Sampeyan bisa ngowahi komponen apa wae dadi JSX.

Sampeyan bisa entuk bagean sing disalin minangka komponen React/JSX. Ora perlu mriksa kode.

Sanajan situs web ora nggunakake React.

DivMagic Studio Integrasi

Sampeyan bisa ngekspor unsur sing disalin menyang DivMagic Studio.

Iki bakal ngidini sampeyan ngowahi unsur kasebut lan ngowahi kanthi gampang.

Sampeyan bisa nyimpen komponen ing DivMagic Studio lan ngunjungi kapan wae.

Kabeh alat sing sampeyan butuhake kanggo nggawe situs web sing luar biasa luwih cepet

Entuk desain sing paling apik, tanpa mbuwang jam

INSPEKTOR

Entuk kode unsur apa wae ing situs web apa wae. DivMagic nyedhiyakake kode sing paling kompak lan resik kanggo digunakake ing proyek sampeyan.

KONVERTER

Ngonversi komponen apa wae dadi React/JSX. Sampeyan bisa entuk bagean sing disalin minangka komponen React/JSX. Preduli saka framework situs web.

TAILWIND CSS

Ngonversi CSS menyang Tailwind CSS. DivMagic bakal ngowahi kode CSS dadi Tailwind CSS (malah werna!). Situs web sing sampeyan salin ora perlu nggunakake CSS Tailwind.

Dhukungan IFRAME

Salin kode saka iframes. Sawetara situs web nglebokake konten ing iframes kanggo nyegah sampeyan nyalin. DivMagic bisa nyalin kode sanajan iframes.

RESPONSIF

Sampeyan bisa nyalin pitakon media saka unsur utawa kaca sing disalin. Iki bakal nggawe gaya sing disalin responsif.

INTEGRASI DEVTOOLS

Gunakake DivMagic langsung saka alat pangembangan browser sampeyan. Sampeyan bisa ngakses kabeh fungsi DivMagic tanpa njedhul extension.

INTEGRASI STUDIO

Sampeyan bisa ngekspor unsur sing disalin menyang DivMagic Studio - editor online sing kuat kanggo ngowahi unsur kasebut lan ngowahi kanthi gampang.

COPY PAGE FULL

Sampeyan bisa nyalin kaca lengkap kanthi siji klik.

INTEGRASI WORDPRESS

(COMING SOON) - Sampeyan bisa ngekspor unsur sing disalin menyang WordPress. Iki bakal ngidini sampeyan nggunakake unsur sing disalin ing Editor WordPress.

FON COPYING

(COMING SOON) - Sampeyan bisa nyalin font saka situs web lan langsung digunakake ing proyek sampeyan.

KOTAK PERKAKAS

(COMING SOON) - Kabeh alat sing dibutuhake kanggo pangembangan web ing sak panggonan. Suntingan langsung, pamilih warna, debugger lan liya-liyane.

Ditresnani
dening
pangembang
lan
perancang

“apik tenan! Iki nambah produktivitasku 1000x. Dadi gampang kanggo nyalin kode Tailwind kanggo barang sing wis ana ing internet.”

testimonial author
Jeff Williams
ex-AWS Software Development Engineer

Migunani banget! Ora ana sangsi manawa iki ngirit wektu!”

testimonial author
Kurt Lekanger
journalist, code24

“🛠️ DivMagic 👉🏻 Ekstensi Chrome kanggo ngowahi unsur langsung menyang Tailwind CSS (kalebu warna).”

testimonial author
Michael Hoffman
Senior Frontend Developer

Mung sing dakgoleki! Ngupayakake apa sing dakcoba.”

testimonial author
Will Bowman

Kanggo apik! Output cilik banget sing ndadekake gampang banget kanggo ngowahi kanggo kasus panggunaanku!”

Nichole Peterson

Front-end Dev WAJIB!! Aku pancene seneng carane muter apik w/ React lan Tailwind. Gampang UI lan UX sing paling aku seneng.”

Steven J.

“Aku recomended banget, iku sihir!”

Javier

“Saiki aku bisa nyolong desain luwih gampang! 🤭”

testimonial author
Ethan Glover
Application Engineer

“Alat sing apik, nilaine ngluwihi biaya.”

testimonial author
Bryan Brooks

DivMagic minangka bandha, mung alat sing paling apik kanggo njupuk bagean kaca web kasebut lan nggawa menyang sampeyan kanthi sampurna. Coba, biaya sampeyan bakal bali menyang sampeyan ing wektu sing disimpen ing sawetara dina.”

testimonial author
Victor Rhea

“Alat mbayar sing apik, larang regane!”

testimonial author
Daniro

Alat sing apik lan ngirit wektu sing gedhe. Yen sampeyan dadi pangembang lan pengin nggawe desain UI kanthi cepet, alat iki pancen apik.”

testimonial author
Martin Young

“Seneng duwe ing browserku”

testimonial author
Reza Hartana

“Alat sing apik sing bakal ngirit wektu akeh nalika ngembangake.”

testimonial author
Jackie Chong

Kanggo apik banget - Malah karo React + TailwindCSS. kesengsem banget.”

testimonial author
J L

“Alat sing apik tenan! Aku seneng nggunakake kuat lan gampang dianggo. Yen sampeyan dadi pangembang, aja mikir kaping pindho lan priksa manawa sampeyan entuk.

testimonial author
Giuliani Prosecutor

“alat Fantastic. Dipasangake karo komponen Tailwind, sampeyan bisa kanthi gampang ngirit jam dhewe sajrone 30 menit pisanan panggunaan. Mbayar dhewe meh langsung.”

testimonial author
Brendan OC

“Aku wis nyoba luwih saka 3 alat sing padha sadurunge - DivMagic gampang dadi salah siji sing paling dhuwur ing babagan kualitas, nganti saiki.

testimonial author
John Techozens

“Alat sing nggumunake, yen sampeyan nggawe situs web sampeyan ngerti iki ora ana gunane. Simpen pirang-pirang jam gawe cithakan lan ngowahi css.”

testimonial author
Kevin McGrew

pricing

Dianggo ing saben situs web

Kasedhiya kanggo Chrome lan Firefox

Kebijakan mbalekaken lengkap

Digunakake dening +4000 pangembang

Dhukungan khusus lan cepet
Nganyari terus-terusan & fitur anyar

Saben wulan

$16/wulan

Ora kalebu pajak lokal utawa PPN yen ana

  • Kasedhiya kanggo Google Chrome (kalebu kabeh browser adhedhasar Chromium kaya Brave, Edge, lsp.)

  • Kasedhiya kanggo Firefox

  • Gunakake ing akeh piranti sing dikarepake

  • Integrasi DivMagic Studio

  • Kalebu kabeh nganyari lan fitur ing mangsa ngarep

  • Jaminan dhuwit bali

taunan

$96/taun

Ora kalebu pajak lokal utawa PPN yen ana

  • Simpen - 6 wulan gratis

  • Kasedhiya kanggo Google Chrome (kalebu kabeh browser adhedhasar Chromium kaya Brave, Edge, lsp.)

  • Kasedhiya kanggo Firefox

  • Gunakake ing akeh piranti sing dikarepake

  • Integrasi DivMagic Studio

  • Kalebu kabeh nganyari lan fitur ing mangsa ngarep

  • Jaminan dhuwit bali

🎁

Diskon Terbatas!!!

Pembayaran Siji Wektu

Paling populer
$300
$200

Ora kalebu pajak lokal utawa PPN yen ana

  • Akses seumur hidup

  • Kasedhiya kanggo Google Chrome (kalebu kabeh browser adhedhasar Chromium kaya Brave, Edge, lsp.)

  • Kasedhiya kanggo Firefox

  • Gunakake ing akeh piranti sing dikarepake

  • Integrasi DivMagic Studio

  • Kalebu kabeh nganyari lan fitur ing mangsa ngarep

  • Jaminan dhuwit bali

Pitakonan Paling Sering

Apa sing ditindakake DivMagic?

DivMagic ngidini sampeyan nyalin, ngowahi, lan nggunakake unsur web kanthi gampang. Iku alat serbaguna sing ngowahi HTML lan CSS menyang sawetara format, kalebu Inline CSS, Eksternal CSS, Lokal CSS, lan Tailwind CSS.

Sampeyan bisa nyalin unsur apa wae saka situs web apa wae minangka komponen sing bisa digunakake maneh lan nempelake langsung menyang basis kode sampeyan.

Kepiye carane nggunakake?

Pisanan, instal ekstensi DivMagic. Navigasi menyang situs web apa wae lan klik lambang ekstensi. Banjur, pilih unsur apa wae ing kaca kasebut. Kode - ing format sing dipilih - bakal disalin lan siap ditempelake menyang proyek sampeyan.

Sampeyan bisa nonton video demo kanggo ndeleng cara kerjane

Apa browser sing didhukung?

Sampeyan bisa njaluk extension kanggo Chrome lan Firefox.

Ekstensi Chrome bisa digunakake ing kabeh browser adhedhasar Chromium kaya Brave lan Edge.

Apa kebijakan pengembalian dana?

Yen sampeyan ora wareg karo DivMagic, ngirim email kanggo kita ing 30 dina saka tuku lan kita bakal mbalekaken dhuwit, ora ana pitakonan.

support@divmagic.com

Kepiye carane ngganti langgananku?

Sampeyan bisa ngowahi langganan kanthi pindhah menyang portal pelanggan.
Portal Pelanggan

Apa bisa digunakake ing kabeh situs web?

ya wis. Bakal nyalin unsur apa wae saka situs web apa wae, ngowahi dadi format sing dipilih. Sampeyan malah bisa nyalin unsur sing dilindhungi dening iframe.

Situs web sing disalin bisa dibangun nganggo kerangka apa wae, DivMagic bakal bisa digunakake kabeh.

Sanajan langka, unsur tartamtu bisa uga ora disalin kanthi sampurna - yen sampeyan nemoni, laporake menyang kita.

Sanajan unsur kasebut ora disalin kanthi bener, sampeyan isih bisa nggunakake kode sing disalin minangka titik wiwitan lan ngowahi.

Apa konversi CSS Tailwind bisa digunakake ing kabeh situs web?

ya wis. Situs web sing disalin bisa dibangun nganggo kerangka apa wae, DivMagic bakal bisa digunakake kabeh.

Situs web ora perlu dibangun nganggo Tailwind CSS, DivMagic bakal ngowahi CSS dadi Tailwind CSS kanggo sampeyan.

Apa watesan?

Watesan paling gedhe yaiku situs web sing nggunakake JavaScript kanggo ngowahi tampilan isi kaca. Ing kasus kaya mengkono, kode sing disalin bisa uga ora bener. Yen sampeyan nemokake unsur kasebut, laporake menyang kita.

Sanajan unsur kasebut ora disalin kanthi bener, sampeyan isih bisa nggunakake kode sing disalin minangka titik wiwitan lan ngowahi.

Sepira kerepe ana nganyari kanggo DivMagic?

DivMagic dianyari ajeg. Kita terus nambah fitur-fitur anyar lan nambah sing wis ana.

Kita ngeculake nganyari saben 1-2 minggu. Deleng Changelog kita kanggo dhaptar kabeh nganyari.

Changelog

Pengin tetep gaul?
Gabung karo dhaptar email DivMagic!

Dadi sing pertama ngerti babagan warta, fitur anyar lan liya-liyane!

Batal langganan kapan wae. Ora spam.

DivMagic - Copy design from any website | Product Hunt

© 2024 DivMagic, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.